06-37651531 | info@depijnvrijmethode.nl | Ter Hoffsteedeweg 1, 2051 EN Overveen/Bloemendaal

Henk J. Karssen is een gecertificeerd pijntherapeut

Opgeleid in Duitsland, Verenigde Staten, Frankrijk en Nederland

Denkt u ook dat bij pijn alleen chirurgie en medicatie kunnen helpen?

Bent u op zoek naar duurzame alternatieven voor pijnbestrijding en een betere kwaliteit van leven? Bij De Pijnvrij Methode bieden wij u deze alternatieven, zonder de grote neveneffecten van chirurgie en medicatie.

Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen te begeleiden naar een pijnloos leven. We begrijpen dat pijn een complexe en persoonlijke kwestie is en daarom bieden wij een gepersonaliseerde aanpak die past bij uw unieke behoeften.

We geloven dat veel te vaak pijn verkeerd begrepen en geïnterpreteerd wordt, met als gevolg het gebruik van geneesmiddelen met verwoestende neveneffecten of zelfs operaties. Dit willen we graag tegengaan met onze duurzame alternatieven.

Opleidingen en achtergrond 

Onze therapeut heeft opleidingen gevolgd in Nederland, de Verenigde Staten en Duitsland en voldoet aan de PLATO-eisen opgesteld door de Universiteit Leiden. Zo kunt u er zeker van zijn dat u in goede handen bent.

Liebscher & Dr. Bracht Pijntherapie, Liebscher & Dr. Bracht Bewegingstherapie, Medische Basiskennis, Myofasciale pijntherapie, MELT, Psychosomatische klachten, Triggerpointtherapie, (Sport-en Ontspannings)Massage, Mindfulness, Master NLP en Emmett-Techniek.

Kies voor duurzame alternatieven voor pijnbestrijding en een betere kwaliteit van leven. Maak vandaag nog een afspraak bij De Pijnvrij Methode

Ik val als CAT-therapeut onder de Wkkgz klacht-en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Dat is een Rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz Geschillencommissie. Voor meer informatie https://www.gatgeschillen.nl/

Een CAT-therapeut werkt volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Meer informatie is te vinden op https://gatgeschillen.nl/beroepscode/

Wetenschappelijk onderzoek

Maak een afspraak

Maak gemakkelijk een afspraak. Kies zelf datum en tijdstip. Vervolgens ontvangt u een bevestiging per mail. Eén dag voor de afspraak volgt een reminder aan de afspraak.