06-37651531 | info@depijnvrijmethode.nl | Ter Hoffsteedeweg 1, 2051 EN Overveen/Bloemendaal

Welke pijnklachten behandelen wij?

Met onze nieuwe pijntherapie bent u in staat om uzelf te bevrijden van de meeste pijnklachten die zich vandaag de dag voordoen en ervoor te zorgen dat deze niet meer terugkomen.

Voor onderstaande pijnklachten kunt u bij ons terecht en wij kunnen u hier de juiste behandeling voor aanbieden. 90% van onze klanten gaat na de eerste behandeling met een pijnreductie van 70% weer naar huis.

Dat de methode wordt toegepast bij het Duitse Nationale voetbalelftal en de Duitse Olympische Sportbond is geen toeval.

Wat goed is voor de professional, helpt ook u.

Hoe ontwikkelt pijn zich volgens ons?

Deze vraag is de basis van onze pijn- en bewegingstherapie – het antwoord is meestal vrij eenvoudig: in hun dagelijks leven bereiken veel mensen maar ongeveer tien procent van alle mogelijke bewegingshoeken die een mens met zijn gewrichten, spieren en fascia werkelijk kan aannemen.

Helaas blijft het merendeel ervan ongebruikt, zodat de structuren mettertijd als het ware verpieteren. Dit is vooral te wijten aan het feit dat de moderne wereld van leven en werken sterk gekenmerkt wordt door sedentaire of eenzijdige stressvolle activiteiten.

Onze bewegingen zijn te minimalistisch in het licht van onze werkelijke fysieke bewegingsvrijheid. De daaruit voortvloeiende musculair-fasciale overspanning tast uiteindelijk onze gezondheid aan.

Stel uw vraag

7 + 14 =

Waarom zou je genoegen nemen met minder dan de meest werkzame methode? Geef jezelf de kans om je pijn te overwinnen en weer voluit te leven.De Pijnvrij Methode staat klaar om jou te helpen jouw pijn achter je te laten. Wacht niet langer, maak vandaag nog kennis met de meest effectieve pijnverlichting die er is. Jouw welzijn verdient het allerbeste.

Als je pijn ervaart, weet je hoe het je leven kan beïnvloeden. Maar met De Pijnvrij Methode hoef je niet langer te lijden. Deze methode heeft bewezen resultaten en heeft al duizenden mensen geholpen om van hun pijn af te komen. Het is tijd om ook jouw pijn een halt toe te roepen en de kwaliteit van je leven te herstellen.

Ontdek de meest effectieve oplossing voor pijnverlichting! Deze revolutionaire methode staat aan de top van de lijst als het gaat om het vinden van een doeltreffende behandeling voor pijn. Het is zonder twijfel de meest werkzame methode die ik ooit ben tegengekomen.

 

=

Hoofd en Nek

=

Bovenlichaam

=

Arm en Schouder

=

Onderbeen en Voet