VERZEKERD

Uw behandeling kan in aanmerking voor vergoeding door zorgverzekeraars. Dit is afhankelijk van uw verzekeringsmaatschappij.
De door u aan ons betaalde factuur declareert u bij uw ziektekostenverzekeraar. U kunt bij ons pinnen of thuis via ideal.

De therapie kost € 98,- per behandeling. In de avonduren € 110,- en op zaterdag € 120,-. Meestal zijn 3 á 4 behandelingen voldoende om pijnvrij te worden.

NIET VERZEKERD

Vraag niet aan uw (huis)arts of therapeut of het vergoed wordt, maar vraag of de oorzaak van de pijn wordt weggenomen. Onze missie is dat iedereen recht heeft op een pijnvrij leven. Mocht u geen uitgebreid pakket hebben, mag dat volgens ons geen belemmering zijn om pijnvrij te leven. Meestal bent u aan verzekeringspremie minder kwijt zodat dit de kosten goed maakt. En nog belangrijker: uw gezondheid is een (lange termijn) investering en geen kostenpost.

De term neuromusculaire aandoeningen omvat verschillende aandoeningen aan zenuwen en spieren. De aandoeningen worden vaak spierziekten genoemd. Omdat bij veel neuromusculaire aandoeningen meer lichaamsweefsels betrokken zijn dan spieren, is gekozen voor neuromusculair.

24013 Neuromusculair

Prestatiecode Zorgverzekering

De behandelvorm en prestatiecode “natuurgeneeskunde” is van toepassing als de therapeut eclectisch en holistisch werkt volgens de richtlijnen van het CAT-competentieprofiel. Het is een verzamelnaam van natuurgeneeskundige behandelingen.

24005 Natuurgeneeskunde

Prestatiecode Zorgverzekering

Behandelvorm die niet valt onder één van de overige noemers. De techniek die gebruikt wordt is een combinatie is van andere technieken of omdat deze specifieke behandelvorm niet gespecificeerd is. Veelal is er sprake van een vrije vorm waarbij de aandacht ligt op motoriek en het bewegingsapparaat.

24607 Bewegingstherapie

Prestatiecode Zorgverzekering

Neuromusculaire osteopressuurtherapie werkt goed bij artrose en alle bewegingsklachten. Er wordt gebruik gemaakt van manuele technieken. Sinds het begin van de jaren negentig weten wij dat meer dan 90% van deze pijnklachten drastisch gereduceerd kan worden.

24010 Neuromusculaire Osteopressuur Therapie

Prestatiecode Zorgverzekering

osteopressuur pijnvrij artrose schouderpijn