06-37651531 | info@depijnvrijmethode.nl

VERZEKERD

Bent u op zoek naar een effectieve therapie om van uw pijn af te komen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden een professionele behandeling die in aanmerking kan komen voor vergoeding door zorgverzekeraars, afhankelijk van uw verzekeringsmaatschappij.

Bij ons kunt u gemakkelijk betalen via pin of thuis via iDeal.

Onze therapie is scherp geprijsd, met een tarief van € 98,- per behandeling. 

Op vrijdagochtend om 10.30 uur bestaat de mogelijkheid om een 90 minuten consult te boeken. Handig voor als u bijvoorbeeld last heeft van beide knieën of heupen. Het tarief is € 150,-.

In de avonduren rekenen wij € 110,- en op zaterdag € 120,-.

De meeste cliënten hebben slechts 3 á 4 behandelingen nodig om pijnvrij te worden. Wij staan voor u klaar om u te helpen en te begeleiden bij het bereiken van uw doelen.

Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak. Wij garanderen u een professionele en persoonlijke aanpak om uw pijn te verminderen en uw welzijn te verbeteren.

NIET VERZEKERD

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw pijn en wilt u niet afhankelijk zijn van vergoedingen van uw zorgverzekeraar? Bij ons kunt u terecht voor een behandeling gericht op het wegnemen van de oorzaak van uw pijn.

Onze missie is dat iedereen recht heeft op een pijnvrij leven. Daarom laten wij ons niet beperken door vergoedingen van zorgverzekeraars. Wij richten ons op het vinden en wegnemen van de oorzaak van uw pijn, zodat u weer volledig kunt genieten van het leven.

Zelfs als u geen uitgebreid verzekeringspakket heeft, mag dat volgens ons geen belemmering zijn om pijnvrij te leven. Onze behandeling is scherp geprijsd en kan zelfs goedkoper uitvallen dan het betalen van hogere verzekeringspremies.

Bovendien is uw gezondheid een investering op de lange termijn en geen kostenpost. Vraag niet of het vergoed wordt, maar vraag of de oorzaak van uw pijn wordt weggenomen bij ons.

De term neuromusculaire aandoeningen omvat verschillende aandoeningen aan zenuwen en spieren. De aandoeningen worden vaak spierziekten genoemd. Omdat bij veel neuromusculaire aandoeningen meer lichaamsweefsels betrokken zijn dan spieren, is gekozen voor neuromusculair.

24013 Neuromusculair

Prestatiecode Zorgverzekering

De behandelvorm en prestatiecode “natuurgeneeskunde” is van toepassing als de therapeut eclectisch en holistisch werkt volgens de richtlijnen van het CAT-competentieprofiel. Het is een verzamelnaam van natuurgeneeskundige behandelingen.

24005 Natuurgeneeskunde

Prestatiecode Zorgverzekering

Behandelvorm die niet valt onder één van de overige noemers. De techniek die gebruikt wordt is een combinatie is van andere technieken of omdat deze specifieke behandelvorm niet gespecificeerd is. Veelal is er sprake van een vrije vorm waarbij de aandacht ligt op motoriek en het bewegingsapparaat.

24607 Bewegingstherapie

Prestatiecode Zorgverzekering

Neuromusculaire osteopressuurtherapie werkt goed bij artrose en alle bewegingsklachten. Er wordt gebruik gemaakt van manuele technieken. Sinds het begin van de jaren negentig weten wij dat meer dan 90% van deze pijnklachten drastisch gereduceerd kan worden.

24010 Neuromusculaire Osteopressuur Therapie

Prestatiecode Zorgverzekering

osteopressuur pijnvrij artrose schouderpijn