06-37651531 | info@depijnvrijmethode.nl | Ter Hoffsteedeweg 1, 2051 EN Overveen/Bloemendaal

VERZEKERD

Bent u op zoek naar een effectieve therapie om van uw pijn af te komen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden een professionele behandeling die in aanmerking kan komen voor vergoeding door zorgverzekeraars, afhankelijk van uw verzekeringsmaatschappij.

Bij ons kunt u gemakkelijk betalen via pin of thuis via iDeal.

Onze therapie is scherp geprijsd, met een tarief van € 98,- per behandeling. De afspraak duurt 50 minuten.

Op vrijdagochtend om 10.30 uur bestaat de mogelijkheid om een 75 minuten consult te boeken. Handig voor als u bijvoorbeeld last heeft van beide knieën of heupen. Het tarief is € 147,-.

In de avonduren rekenen wij € 110,- en op zaterdag € 120,- voor een consult van 50 minuten.

De meeste cliënten hebben slechts 3 á 4 behandelingen nodig om pijnvrij te worden. Wij staan voor u klaar om u te helpen en te begeleiden bij het bereiken van uw doelen.

Wacht niet langer en maak vandaag nog een afspraak.

NIET VERZEKERD

Bent u op zoek naar een oplossing voor uw pijn en wilt u niet afhankelijk zijn van vergoedingen van uw zorgverzekeraar? Bij ons kunt u terecht voor een behandeling gericht op het wegnemen van de oorzaak van uw pijn.

Onze missie is dat iedereen recht heeft op een pijnvrij leven. Daarom laten wij ons niet beperken door vergoedingen van zorgverzekeraars.

Wij richten ons op het vinden en wegnemen van de oorzaak van uw pijn, zodat u weer volledig kunt genieten van het leven.

Zelfs als u geen uitgebreid verzekeringspakket heeft, mag dat volgens ons geen belemmering zijn om pijnvrij te leven. Onze behandeling is scherp geprijsd en kan zelfs goedkoper uitvallen dan het betalen van hogere verzekeringspremies.

Bovendien is uw gezondheid een investering op de lange termijn en geen kostenpost. Vraag niet of het vergoed wordt, maar vraag of de oorzaak van uw pijn wordt weggenomen bij ons.

N

Gamechanger

Onze klanten ervaren buitengewone resultaten, met de meeste van hen die al na de eerste afspraak aanzienlijke verlichting van pijn ervaren voordat ze naar huis gaan.

We begrijpen dat pijn een verlammende impact kan hebben op je dagelijks leven en welzijn. Daarom hebben we een methode ontwikkeld die specifiek is ontworpen om jou snel en effectief te helpen.

Onze aanpak is gebaseerd op jarenlange expertise en heeft zich bewezen als een gamechanger voor mensen die op zoek zijn naar pijnvrijheid.

Wat ons onderscheidt, is ons vermogen om de oorzaak van de pijn aan te pakken in plaats van alleen de symptomen te bestrijden met pillen, injecties of een operatie.

N

Professioneel en Vriendelijk

Wat onze praktijk echt bijzonder maakt, is de warme en gastvrije omgeving die we creëren. Hier voel je je meteen op je gemak, omringd door vriendelijke gezichten die altijd klaarstaan om te helpen.

We geloven dat een ontspannen en vertrouwde sfeer de beste basis vormt voor genezing en herstel.

Dus kom langs en ervaar zelf de unieke combinatie van vakbekwaamheid en een open, informele benadering.

Ontdek waarom onze praktijk zo geprezen wordt en hoe we jou kunnen ondersteunen op jouw weg naar een pijnvrij en gelukkiger leven.

N

Al 35 jaar een fenomeen en referentiepunt

Stap binnen in een therapievorm met een bewezen staat van dienst van meer dan 35 jaar. Wat ooit begon in Duitsland, is uitgegroeid tot een fenomeen in de Duitstalige landen.

Onze methode heeft een ongekende groei doorgemaakt en wordt zelfs omarmd door grote sportbonden die vertrouwen op onze expertise.

Gedurende al die jaren hebben we duizenden mensen geholpen om hun welzijn te verbeteren en hun levenskwaliteit te verhogen.

Onze bewezen effectieve aanpak maakt ons een pionier in ons vakgebied en een referentiepunt voor anderen.

De term neuromusculaire aandoeningen omvat verschillende aandoeningen aan zenuwen en spieren. De aandoeningen worden vaak spierziekten genoemd. Omdat bij veel neuromusculaire aandoeningen meer lichaamsweefsels betrokken zijn dan spieren, is gekozen voor neuromusculair.

24013 Neuromusculaire

Prestatiecode Zorgverzekering

De behandelvorm en prestatiecode “natuurgeneeskunde” is van toepassing als de therapeut eclectisch en holistisch werkt volgens de richtlijnen van het CAT-competentieprofiel. Het is een verzamelnaam van natuurgeneeskundige behandelingen.

24005 Natuurgeneeskunde

Prestatiecode Zorgverzekering

Behandelvorm die niet valt onder één van de overige noemers. De techniek die gebruikt wordt is een combinatie is van andere technieken of omdat deze specifieke behandelvorm niet gespecificeerd is. Veelal is er sprake van een vrije vorm waarbij de aandacht ligt op motoriek en het bewegingsapparaat.

24607 Bewegingstherapie

Prestatiecode Zorgverzekering

Neuromusculaire osteopressuurtherapie werkt goed bij artrose en alle bewegingsklachten. Er wordt gebruik gemaakt van manuele technieken. Sinds het begin van de jaren negentig weten wij dat meer dan 90% van deze pijnklachten drastisch gereduceerd kan worden.

24010 Neuromusculaire Osteopressuur Therapie

Prestatiecode Zorgverzekering

osteopressuur pijnvrij artrose schouderpijn