Wel verzekerd 

Onze behandelingen kunnen in aanmerking voor komen voor vergoeding door zorgverzekeraars. Dit is  afhankelijk van uw verzekeringsmaatschappij. Mijn beroepsvereniging CAT Complementair Therapeuten heeft afspraken gemaakt met een aantal verzekeraars. Waardoor behandelingen door level 3 CAT-therapeuten kunnen worden (gedeeltelijk) vergoed voor cliënten die aanvullend verzekerd zijn voor alternatieve geneeswijzen bij de volgende ziektekostenverzekeraars:  

Zilveren Kruis, Avéro Achmea, OHRA, CZdirect, Nationale Nederlanden Zorg, Menzis, PMA, Anderzorg, de drie Zorgkantoren Groningen Twente en Arnhem, Menzis Zorgaanbod (MEZ), Friesland Zorgverzekeraar en ONVZ.   

De door u betaalde factuur declareert u bij uw ziektekostenverzekeraar.  

AGB Ondernemerscode is 90065847. AGB Persoonlijke code is 90106607.  

*Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Neem voor de vergoeding contact op met uw zorgverzekeraar. Vermeld hierbij dat Praktijk H.J. Karssen is aangesloten bij beroepsvereniging CAT Complementair Therapeuten.

Niet verzekerd  

Onze missie is dat iedereen recht heeft op een pijnvrij leven. Mocht u geen uitgebreid pakket aan zorgverzekeringen hebben, mag dat wat ons betreft geen belemmering te zijn om pijnvrij te leven. Maak een vrijblijvende afspraak met ons waarin wij onze unieke methode uitleggen. Wij doen u dan een goed en acceptabel voorstel. U weet dan wat wij voor u kunnen betekenen, het aantal behandelingen, het resultaat en de kosten. In 90% van de gevallen bent u pijnvrij na drie behandelingen. 

Uitgangspunten van De Pijnvrij Methode 

  • Wij behandelen iedere pijntoestand ongeacht een bestaande diagnose;
  • Wij geven elke pijn de kans dat die reduceerbaar is, ongeacht hoe moeilijk of onmogelijk het lijkt;
  • Wij vertrouwen op de taal van het lichaam;
  • Er zijn geen contra-indicaties; natuurlijk zijn wij voorzichtig bij osteoporose, gebruik van bloedverdunners of zwangerschap;
  • Wanneer de pijn na de eerste behandeling minder is geworden, is de oorzaak musculair-fasciaal;
  • Lukt het ons niet om na drie behandelingen de pijn terug te brengen binnen een tijdsbestek van enkele dagen, verwijzen wij de patiënt door naar de huisarts om de oorzaak verder te laten onderzoeken;
  • Wij leggen de patiënt uit dat hij/zij actief moet worden om duurzaam van de pijn af te komen;
  • Wij leggen de patiënt uit dat de therapeutische bottleneck-stretch oefeningen integraal onderdeel zijn van de therapie;
  • Wij accepteren alleen dat de patiënt de oefeningen niet uitvoert, wanneer hij/zij lichamelijk of geestelijk niet in staat is ze uit te voeren.