Wel verzekerd

Onze behandelingen komen in aanmerking voor vergoeding door zorgverzekeraars. Dit is  afhankelijk van uw verzekeringsmaatschappij. Een behandeling kost € 90,-. In de avonduren en op zaterdag € 110,- per behandeling. Mijn beroepsvereniging CAT Complementair Therapeuten heeft afspraken gemaakt met  verzekeraars. Waardoor behandelingen door level 3 CAT-therapeuten kunnen worden vergoed voor cliënten die aanvullend verzekerd zijn bij de volgende ziektekostenverzekeraars:  

fysiotherapie osteopathie driehuis hoofdpijn migraine nekklachten schouderklachten pijnklachten spierklachten armklachten rugklachten knieklachten enkelklachten fibromyalgie De Pijnvrij Methode Behandeling pijnklachtenfysiotherapie osteopathie driehuis hoofdpijn migraine nekklachten schouderklachten pijnklachten spierklachten armklachten rugklachten knieklachten enkelklachten fibromyalgie

De door u betaalde factuur declareert u bij uw ziektekostenverzekeraar.

Prestatiecodes op de factuur

24013 Neuromusculaire Behandeling

De term neuromusculaire aandoeningen omvat verschillende aandoeningen aan zenuwen (neuro) en spieren (musculair). Deze aandoeningen worden vaak spierziekten genoemd. Omdat bij veel neuromusculaire aandoeningen meer lichaamsweefsels betrokken zijn dan de spieren, is gekozen voor de term neuromusculaire aandoeningen bekend.

24005 Behandeling Overige Natuurgeneeskunde

De behandelvorm en prestatiecode “overige natuurgeneeskunde” is van toepassing als de therapeut eclectisch en holistisch werkt volgens de richtlijnen van het CAT-competentieprofiel. Het is een verzamelnaam van natuurgeneeskundige behandelingen die niet onder de overige benoemde behandelvormen zijn benoemd en hebben hun eigen prestatiecode.

24607 Overige Alternatieve Bewegingstherapie

Dit is een verzamelnaam voor behandelvormen waarbij sprake is van bewegingstherapie die of niet direct vallen onder één van de overige noemers. Dit kan zijn doordat de techniek die gebruikt wordt een combinatie is van andere technieken of omdat deze specifieke behandelvorm niet gespecificeerd is door de therapeut. Veelal is er sprake van een meer vrije vorm van behandelen waarbij de aandacht ligt op algehele motoriek en het bewegingsapparaat.

24010 Neuromusculaire Triggerpointtherapie

Neuromusculaire triggerpointtherapie werkt goed tegen spierklachten, rugklachten en wiplashklachten. Er wordt gebruikt gemaakt van manuele technieken en dry-needling. Het pijnlijke deel wordt aangeprikt en dit veroorzaakt spiersamentrekking die spierverkramping “bevrijd”. De aangeraakte punten heten triggerpoints.

*Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Neem voor de vergoeding contact op met uw zorgverzekeraar. Vermeld hierbij dat Praktijk H.J. Karssen is aangesloten bij beroepsvereniging CAT Complementair Therapeuten. 

Niet verzekerd  

Vraag niet aan uw (huis)arts of therapeut of het vergoed wordt, maar vraag of de oorzaak van de pijn wordt weggenomen. Onze missie is dat iedereen recht heeft op een pijnvrij leven. Mocht u geen uitgebreid pakket aan zorgverzekeringen hebben, mag dat wat ons betreft geen belemmering te zijn om pijnvrij te leven. Maak een vrijblijvende afspraak met ons waarin wij onze unieke methode uitleggen. Wij doen u dan een goed en acceptabel voorstel. U weet dan wat wij voor u kunnen betekenen, het aantal behandelingen, het resultaat en de kosten. In 90% van de gevallen bent u pijnvrij na vier behandelingen. En nog belangrijker: uw gezondheid is een investering, geen kostenpost.