06-37651531 | info@depijnvrijmethode.nl | Ter Hoffsteedeweg 1, 2051 EN Overveen/Bloemendaal
Behandeloverzicht van depijnvrijmethode

Pijntherapie

osteopressuur pijnvrij artrose schouderpijnAfname van pijn met meer dan 70%

Liebscher & Bracht staat al meer dan drie decennia voor een uiterst effectieve pijntherapie. Talloze mensen die in de ogen van de conventionele geneeswijzen als “hopeloze gevallen” worden beschouwd, krijgen door onze methode een nieuwe levenskwaliteit. Telkens weer redden wij patiënten van de operatietafel en ernstige ingrepen aan het lichaam die op zijn best op korte termijn verlichting beloven.

Bewegingstherapie

De Pijnvrij Methode Bewegingstherapie PijnvrijSneller en gemakkelijker verlost van pijn.

De kern van bewegingstherapie is om de behandeling nog efficiënter te maken. Het eindresultaat na de behandelingen met onze osteopressuur is echter moeilijk te verbeteren. De ongeveer 97% van de patiënten bij wie wij een resultaat bereiken van 0 tot 30% restpijn in vergelijking met de oorspronkelijke pijn is voor velen al ongelooflijk.

Twee verbeteringen zijn mogelijk:
1. om sneller vrij van pijn te worden
2. vrij zijn van pijn met minder lichamelijke inspanning.

Gezondheidtherapie

Liebscher & Bracht De Pijnvrij MethodeVoedsel als medicijn

Roland Liebscher-Bracht en Petra Bracht, MD, zijn ervan overtuigd dat pijn niet slechts één oorzaak heeft. Integendeel, als je het met succes wilt behandelen, moet je de persoon holistisch bekijken. Daarom hebben zij een gezondheidstherapie ontwikkeld naast pijn- en bewegingstherapie.
Want niet alleen lichaamsbeweging geneest pijn, ook voeding speelt een doorslaggevende rol. Trouw aan het motto: Je bent wat je eet.