06-37651531 | info@depijnvrijmethode.nl | Ter Hoffsteedeweg 1, 2051 EN Overveen/Bloemendaal

Pijn aan

Nek en Schouder

“Kies slim, kies eerst De Pijnvrij Methode bij nek-en schouderklachten

U bent niet alleen!

Zit u vaak achter de computer of laptop, of werkt u veel? Ervaart u stress op het werk of spanning door andere oorzaken? Kunt u geen moment zonder uw smartphone? Dan is de kans groot dat u bekend bent met de hinderlijke pijn in uw nek, schouders en halswervelkolom. U bent hierin niet alleen, want veel mensen hebben last van nekpijn. Maar wij willen daar verandering in brengen.

Nekpijn is na rugpijn de op één na meest voorkomende oorzaak van spier- en skeletaandoeningen. Vooral vrouwen lopen een groter risico dan mannen, en het komt vaak voor op middelbare leeftijd. Een derde van de Nederlanders ervaart op volwassen leeftijd minstens één keer per jaar nekpijn, wat kan leiden tot spanningshoofdpijn.

Wanneer patiënten met pijn naar de dokter gaan, verwachten zij een goede diagnose en verklaring voor hun pijn. Artsen spreken vaak van idiopathische pijn als ze de oorzaak van uw klachten niet kunnen achterhalen. In gewone taal betekent dit dat ze geen idee hebben waar de pijn vandaan komt. De pijn wordt vaak toegeschreven aan veranderingen in de wervels of slijtage.

#nekpijn #nekartrose #slijtagewervels

Voor ons is één ding zeker: als je pijn effectief en blijvend wilt behandelen, moet je begrijpen waar de pijn vandaan komt.   

Wij zien steeds weer hoe snel en effectief onze therapie is

Meestal wordt pijn veroorzaakt door overbelasting van spieren en fascia in de rug, nek en schouders als gevolg van een verkeerde houding en belasting. .

Als er sprake is van een periode met meer stress, kan de nek zo stijf als een plank worden. Dit leidt tot een wederzijds versterkend effect, waardoor u in een negatieve spiraal terechtkomt en de pijn en spierverharding verder toenemen.

De pijn ontstaat dus door een verkeerde belasting, waardoor de nekspieren overrekt raken. Hoe meer u bijvoorbeeld in uw werk of beeldscherm verdiept raakt, hoe meer u onderuitzakt. Een rechte houding, die de rug- en nekspieren zou moeten ontlasten, lijdt hieronder.

Pijnreceptoren

Op onze botten zijn receptoren aanwezig die een verkeerde houding, slijtage en schade opmerken en deze bedreigingen aan ons lichaam doorgeven aan de hersenen. De hersenen sturen vervolgens een pijnsignaal naar het bijbehorende gebied in het lichaam, waardoor de aandacht op de bedreiging van de structuur wordt gevestigd. Dit wordt ook wel alarmpijn genoemd, omdat het ons als het ware waarschuwt.

Onze therapie is erop gericht om overmatige spierspanning te verminderen en dehydratie van het bindweefsel tegen te gaan. Dit leidt direct tot vermindering van pijn. Bovendien bieden onze oefeningen de mogelijkheid om langdurige afwezigheid van pijn te realiseren en zelfs slijtage te stoppen.

 

Gelukkige toekomst dankzij De Pijnvrij Methode

De Pijnvrij Methode

Nu u weet hoe een stijve nek ontstaat, kunnen we u uitleggen hoe wij dit behandelen.

Onze pijntherapie is een manuele behandeling waarbij we druk uitoefenen op de alarmpijnreceptoren op het bot. Dit zorgt voor normalisatie van spier- en fasciale spanningen in de nek, waardoor de gewrichtsoppervlakken en wervels niet meer zo sterk op elkaar worden gedrukt.

U zult snel merken dat uw nekspanning en pijn verdwijnen of aanzienlijk verminderen.

We zijn erg trots op hoe snel en effectief onze therapie is. Na de eerste behandeling verlaten de meeste patiënten ons pijnvrij of met aanzienlijk minder pijn.

Onbenut bewegingspotentieel

De Pijnvrij Methode is gebaseerd op het uitgangspunt dat pijn wordt veroorzaakt door een onbenut bewegingspotentieel, omdat de huidige wereld van leven en werk uniforme bewegingspatronen in de hand werkt. Dit leidt tot verkeerde spanningen waarop de hersenen reageren met blokkades en pijn. De behandeling door een De Pijnvrij Methode therapeut lost de pijn op het punt van oorsprong, de hersenen, op.

Succesvol behandelconcept, 30 jaar ervaring

De pijntherapie van De Pijnvrij Methode richt zich ook op het bewegen en stretchen van gespannen spieren en fascia. We hebben een uiterst succesvol behandelconcept ontwikkeld dat gebaseerd is op meer dan 30 jaar ervaring in de behandeling van patiënten met een grote verscheidenheid aan pijnen, dat in eerste instantie snelle verlichting biedt door middel van manuele osteopressuur therapie.

N

Gamechanger

Onze klanten ervaren buitengewone resultaten, met de meeste van hen die al na de eerste afspraak aanzienlijke verlichting van pijn ervaren voordat ze naar huis gaan.

We begrijpen dat pijn een verlammende impact kan hebben op je dagelijks leven en welzijn. Daarom hebben we een methode ontwikkeld die specifiek is ontworpen om jou snel en effectief te helpen.

Onze aanpak is gebaseerd op jarenlange expertise en heeft zich bewezen als een gamechanger voor mensen die op zoek zijn naar pijnvrijheid.

Wat ons onderscheidt, is ons vermogen om de oorzaak van de pijn aan te pakken in plaats van alleen de symptomen te bestrijden met pillen, injecties of een operatie.

N

Professioneel en Vriendelijk

Wat onze praktijk echt bijzonder maakt, is de warme en gastvrije omgeving die we creëren. Hier voel je je meteen op je gemak, omringd door vriendelijke gezichten die altijd klaarstaan om te helpen.

We geloven dat een ontspannen en vertrouwde sfeer de beste basis vormt voor genezing en herstel.

Dus kom langs en ervaar zelf de unieke combinatie van vakbekwaamheid en een open, informele benadering.

Ontdek waarom onze praktijk zo geprezen wordt en hoe we jou kunnen ondersteunen op jouw weg naar een pijnvrij en gelukkiger leven.

N

Al 35 jaar een fenomeen en referentiepunt

Stap binnen in een therapievorm met een bewezen staat van dienst van meer dan 35 jaar. Wat ooit begon in Duitsland, is uitgegroeid tot een fenomeen in de Duitstalige landen.

Onze methode heeft een ongekende groei doorgemaakt en wordt zelfs omarmd door grote sportbonden die vertrouwen op onze expertise.

Gedurende al die jaren hebben we duizenden mensen geholpen om hun welzijn te verbeteren en hun levenskwaliteit te verhogen.

Onze bewezen effectieve aanpak maakt ons een pionier in ons vakgebied en een referentiepunt voor anderen.

N

Zelf afspraak maken

Gemak dient de mens. Bij ons hoef je niet langer te bellen of te e-mailen om een afspraak te maken. Met slechts een paar klikken kun je nu zelf je gewenste datum en tijdstip kiezen. Het is zo simpel als dat. En het gemak stopt daar niet.

Zodra je je afspraak hebt ingepland, ontvang je onmiddellijk een bevestiging per e-mail. Geen gedoe met wachten op een telefoontje of het controleren van je inbox. Alles is direct geregeld en bevestigd, zodat je met een gerust hart verder kunt gaan.

En alsof dat nog niet genoeg is, sturen we je ook nog een herinnering één dag voor je afspraak. Geen reden meer om te vergeten, want we willen ervoor zorgen dat je altijd op tijd bent en optimaal van onze diensten kunt profiteren.

N

Verzekerd mogelijk

Ontdek nu hoeveel jouw behandeling gedeeltelijk vergoed wordt door verschillende verzekeringsmaatschappijen. Neem contact op met hen om zeker te zijn van jouw persoonlijke dekking. Maar geloof ons, de eigen investering is absoluut de moeite waard gezien de resultaten die je zult behalen. In de meeste gevallen zijn slechts 3 à 4 behandelingen voldoende om jouw doelen te bereiken.

Onze bewezen behandelmethode heeft al veel mensen geholpen om hun pijn te verminderen, hun conditie te verbeteren en hun leven weer in eigen hand te nemen. We geloven sterk in de effectiviteit van onze aanpak en zijn ervan overtuigd dat jij ook zult profiteren van de resultaten.

Dus investeer in jezelf en ervaar de voordelen van onze behandelingen. Wacht niet langer, neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak.

N

Tevreden patiënten

De reviews die je zult lezen, getuigen van de transformatieve ervaringen die mensen hebben gehad. Ze delen hun persoonlijke verhalen van pijnverlichting, herstel en verbetering van hun algehele welzijn. Het zijn deze positieve ervaringen die anderen hebben geïnspireerd om ook de stap te zetten en zich aan te sluiten bij onze tevreden klantenkring.

Wij nodigen je uit om zelf de reviews te lezen en te ontdekken waarom mensen ons hoog waarderen. Laat je inspireren door hun verhalen en krijg een voorproefje van wat jij ook kunt bereiken. We streven ernaar om iedereen die onze praktijk bezoekt, eenzelfde positieve ervaring te bieden.

Een pijnvrij leven begint hier

7 + 8 =

06-37651531

info@depijnvrijmethode.nl

Ter Hoffsteedeweg 1 2051 EN Overveen