06-37651531 | info@depijnvrijmethode.nl | Ter Hoffsteedeweg 1, 2051 EN Overveen/Bloemendaal

“Kies slim, kies eerst De Pijnvrij Methode voor je heup!”

Misschien is een operatie onnodig

Pijn in de heup? Wij gaan dat oplossen!

Op je zij liggen is inmiddels een pure marteling? Je weet niet meer hoe je moet bewegen? Sporten is een utopie? Een paar uur per dag zonder pijn is een geschenk uit de hemel.

Artrose veroorzaakt niet de pijn

Zoals alle pijn is heuppijn vervelend en kan het leiden tot bewegingsbeperkingen van welke aard dan ook. Als ze lang aanhouden en niet worden behandeld, kan ernstige gevolgschade aan botten, kraakbeen en gewrichten ontstaan. Wij geloven dat het moderne leven verantwoordelijk is voor vele soorten pijn. Eenzijdig bewegen en gebrek aan beweging zijn de belangrijkste oorzaken van veel pijn. Frequent zitten en eenzijdige bewegingspatronen spelen ook een belangrijke rol. Hoewel heuppijn meestal direct verband houdt met artrose, is het gelukkig zelden de oorzaak. Bovendien, artrose zelf veroorzaakt geen pijn.

De echte oorzaak van uw pijn

De ware oorzaak van uw pijn is meestal uw spier- en bindweefsel. Als je veel zit, verkorten de spieren en raken de fascia verkleefd. Lang zitten veroorzaakt spanning in de voorste delen van het lichaam. Als we dan gaan staan, moet onze achterste helft van het lichaam deze kracht weerstaan en tegengaan. In dit groeiende spanningsveld trekt de gewrichtskop zich steeds verder in de heupkom. Dit resulteert in een steeds toenemende druk die de op elkaar liggende oppervlakken tegen elkaar aan wrijft tijdens het bewegen. Als deze ongunstige situatie langer aanhoudt, zijn slijtage en artrose het gevolg.

Als je gaat zitten, word je heupflexor korter. Deze loopt van de lage rug, langs het bekken nar de binnenkant van het bovenbeen. De heup en de rug zijn hierdoor nauw met elkaar verbonden. Om deze reden komen heup- en rugpijn vaak samen voor.

De pijn gaat vaak gepaard met pijn in de dijbeen en billen. Deze pijn kan worden gevoeld op een specifiek bot, de Trochanter Major. Spieren die aan dit bot vastzitten en daar samenkomen, veroorzaken uw pijn in dit gebied. De trekkracht die wordt opgebouwd, heeft een sterk effect op de botten en is verantwoordelijk voor de drukgevoeligheid van de trochantor.

artrose heuppijn nieuwe heup kunstheup

Een nieuwe heup, slechts een mooie droom!

Wanneer we ouder worden daalt de drempel voor het gebruik van kunstmatige gewrichten voor zowel artsen als patiënten. Als de bewegingsvrijheid te beperkt is en men lijdt pijn, dan lijkt een kunstgewricht het laatste redmiddel te zijn.

Een “nieuwe” heup zou op lange termijn moeten helpen. Dat is tenminste de hoop. Een kunstgewricht betekent niet noodzakelijkerwijs dat verdere pijn kan worden voorkomen. Het risico op slijtage blijft.

De droom van een pijnvrij leven komt dus niet voort door een eenvoudige gewrichtswissel. De ingreep brengt risico’s en bijwerkingen met zich mee. Vergeet niet dat een origineel nooit echt goed kan worden vervangen door lichaamsvreemd materiaal.

Het wegnemen van pijn en artrose kan alleen op de lange termijn worden bereikt als de excessieve spanningen rond uw heupen worden verminderd. Wij willen u hiermee helpen. We hebben het onze grote taak gemaakt om een pijnloos leven voor iedereen mogelijk te maken – zonder medicijnen of operaties.

Met onze methode beginnen we waar de reguliere geneeskunde en therapievormen de oorzaak van uw pijn verwaarloost. Voorgeschreven medicatie onderdrukken alleen uw pijn. Wij zien onze methode niet alleen als behandelingen van symptomatische pijnklachten, maar vooral als het wegnemen van de werkelijke oorzaak.

Al na de eerste behandeling kunnen we vaststellen of uw heuppijn wordt veroorzaakt door myofasciale spanningen en indien nodig kunnen we direct beginnen met osteopressuur, onze acute behandelingsmethode.

N

Gamechanger

Onze klanten ervaren buitengewone resultaten, met de meeste van hen die al na de eerste afspraak aanzienlijke verlichting van pijn ervaren voordat ze naar huis gaan.

We begrijpen dat pijn een verlammende impact kan hebben op je dagelijks leven en welzijn. Daarom hebben we een methode ontwikkeld die specifiek is ontworpen om jou snel en effectief te helpen.

Onze aanpak is gebaseerd op jarenlange expertise en heeft zich bewezen als een gamechanger voor mensen die op zoek zijn naar pijnvrijheid.

Wat ons onderscheidt, is ons vermogen om de oorzaak van de pijn aan te pakken in plaats van alleen de symptomen te bestrijden met pillen, injecties of een operatie.

N

Professioneel en Vriendelijk

Wat onze praktijk echt bijzonder maakt, is de warme en gastvrije omgeving die we creëren. Hier voel je je meteen op je gemak, omringd door vriendelijke gezichten die altijd klaarstaan om te helpen.

We geloven dat een ontspannen en vertrouwde sfeer de beste basis vormt voor genezing en herstel.

Dus kom langs en ervaar zelf de unieke combinatie van vakbekwaamheid en een open, informele benadering.

Ontdek waarom onze praktijk zo geprezen wordt en hoe we jou kunnen ondersteunen op jouw weg naar een pijnvrij en gelukkiger leven.

N

Al 35 jaar een fenomeen en referentiepunt

Stap binnen in een therapievorm met een bewezen staat van dienst van meer dan 35 jaar. Wat ooit begon in Duitsland, is uitgegroeid tot een fenomeen in de Duitstalige landen.

Onze methode heeft een ongekende groei doorgemaakt en wordt zelfs omarmd door grote sportbonden die vertrouwen op onze expertise.

Gedurende al die jaren hebben we duizenden mensen geholpen om hun welzijn te verbeteren en hun levenskwaliteit te verhogen.

Onze bewezen effectieve aanpak maakt ons een pionier in ons vakgebied en een referentiepunt voor anderen.

N

Zelf afspraak maken

Gemak dient de mens. Bij ons hoef je niet langer te bellen of te e-mailen om een afspraak te maken. Met slechts een paar klikken kun je nu zelf je gewenste datum en tijdstip kiezen. Het is zo simpel als dat. En het gemak stopt daar niet.

Zodra je je afspraak hebt ingepland, ontvang je onmiddellijk een bevestiging per e-mail. Geen gedoe met wachten op een telefoontje of het controleren van je inbox. Alles is direct geregeld en bevestigd, zodat je met een gerust hart verder kunt gaan.

En alsof dat nog niet genoeg is, sturen we je ook nog een herinnering één dag voor je afspraak. Geen reden meer om te vergeten, want we willen ervoor zorgen dat je altijd op tijd bent en optimaal van onze diensten kunt profiteren.

N

Verzekerd mogelijk

Ontdek nu hoeveel jouw behandeling gedeeltelijk vergoed wordt door verschillende verzekeringsmaatschappijen. Neem contact op met hen om zeker te zijn van jouw persoonlijke dekking. Maar geloof ons, de eigen investering is absoluut de moeite waard gezien de resultaten die je zult behalen. In de meeste gevallen zijn slechts 3 à 4 behandelingen voldoende om jouw doelen te bereiken.

Bij ons draait alles om jouw welzijn en tevredenheid. We begrijpen dat het financiële aspect een rol kan spelen bij het nemen van beslissingen over jouw behandeling, daarom moedigen we je aan om contact op te nemen met jouw verzekeringsmaatschappij om de details te bespreken.

Onze bewezen behandelmethode heeft al veel mensen geholpen om hun pijn te verminderen, hun conditie te verbeteren en hun leven weer in eigen hand te nemen. We geloven sterk in de effectiviteit van onze aanpak en zijn ervan overtuigd dat jij ook zult profiteren van de resultaten.

Dus investeer in jezelf en ervaar de voordelen van onze behandelingen. Wacht niet langer, neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak. We staan klaar om jou te begeleiden op jouw reis naar een pijnvrij en gezonder leven.

N

Tevreden patiënten

De reviews die je zult lezen, getuigen van de transformatieve ervaringen die mensen hebben gehad. Ze delen hun persoonlijke verhalen van pijnverlichting, herstel en verbetering van hun algehele welzijn. Het zijn deze positieve ervaringen die anderen hebben geïnspireerd om ook de stap te zetten en zich aan te sluiten bij onze tevreden klantenkring.

Wij nodigen je uit om zelf de reviews te lezen en te ontdekken waarom mensen ons hoog waarderen. Laat je inspireren door hun verhalen en krijg een voorproefje van wat jij ook kunt bereiken. We streven ernaar om iedereen die onze praktijk bezoekt, eenzelfde positieve ervaring te bieden.

Pijnvrij worden begint hier

Het kan anders, zonder operatie

+31 6 37651531

info@depijnvrijmethode.nl

Ter Hoffsteedeweg 1, 2051 EN Overveen/Bloemendaal