06-37651531 | info@depijnvrijmethode.nl | Ter Hoffsteedeweg 1, 2051 EN Overveen/Bloemendaal
Ervaringen De Pijnvrij Methode

 

DE PIJNVRIJ METHODE

Osteopressuur

Ontdek nu de kracht van onze revolutionaire pijnverminderingstechniek! Ontwikkeld door de gerenommeerde pijnexperts Roland Liebscher & Dr. Petra Bracht in Duitsland, biedt onze unieke methode een ongeëvenaarde verlichting.

Met osteopressuur lossen we de pathologische druk van spieren, fascia en pezen op, waardoor de druk op je gewrichtsstructuren aanzienlijk afneemt. Het resultaat? Onmiddellijke pijnvermindering en in sommige gevallen zelfs volledige pijnverlichting!

Stap binnen in een nieuwe wereld van comfort en bewegingsvrijheid met osteopressuur. Zeg vaarwel tegen ongemak en herontdek een leven zonder beperkingen. Kies voor deze unieke en baanbrekende techniek en geniet weer volop van het leven, vrij van pijn! 

Waar wacht je nog op? Neem vandaag nog de stap naar een pijnvrij bestaan.

Welkom in de toekomst van pijnbestrijding!

Onze baanbrekende methode maakt gebruik van receptoren op de huid van het bot om de bedreigingen voor jouw lichaam te detecteren. Hoe werkt het? Deze receptoren zijn experts in het identificeren van te hoge spanningen in spieren en fascia, en ze wijzen direct de weg naar de oplossing!

Met onze techniek oefenen we gerichte druk uit op deze receptoren, waardoor de spanning in de spieren en fascia als sneeuw voor de zon verdwijnt. Het resultaat? Een verlichting van de druk op jouw gewrichtsstructuren, waardoor de pijn als vanzelf wegebt.

Stel je voor dat je je weer vrij kunt bewegen, zonder die vervelende pijntjes die je dagelijks leven belemmeren. Onze methode is niet zomaar een tijdelijke oplossing, maar een echte transformatie van jouw welzijn!

Kies voor de krachtige en natuurlijke aanpak van onze receptoren-gebaseerde techniek en zeg vaarwel tegen pijnlijke belemmeringen. Dus waar wacht je nog op? Het is tijd om de controle over je leven terug te nemen en te genieten van een pijnvrij bestaan!

Maak vandaag nog de beslissing die jouw leven voorgoed zal veranderen. Ervaar de magie van onze revolutionaire methode en omarm een toekomst vol vrijheid, comfort en vreugde!

Wetenschappelijk onderzoek

Welkom in de wereld van voortdurende innovatie en wetenschappelijk succes! In 2020 is met trots “Liebscher & Bracht Research” in het leven geroepen, onze eigen toegewijde onderzoeksafdeling. Onze missie is helder en gedreven: we streven er voortdurend naar om onze revolutionaire pijntherapie naar nieuwe hoogtes te tillen door middel van diepgaand wetenschappelijk onderzoek.

Met een gepassioneerd team van briljante geesten werken we onvermoeibaar aan het begrijpen van elk aspect van onze methode. Elke ontdekking die we doen, brengt ons dichter bij het optimaliseren van het effect van onze baanbrekende techniek.

Hersenen versturen pijnsignaal

Wist je dat ons lichaam een ingenieus alarmsysteem heeft dat signalen naar onze hersenen stuurt wanneer een lichaamsgebied wordt bedreigd? Deze alarmerende pijn is een belangrijke waarschuwing die ons vraagt om actie te ondernemen en de oorzaak van het probleem aan te pakken.

Bij onze methode maken we slim gebruik van de receptoren op de huid van het bot, die direct in verbinding staan met ons centrale zenuwstelsel. Dit stelt ons in staat om onmiddellijk te reageren op pijn en ongemak, zodat je niet langer hoeft te lijden.

Stel je voor dat je de pijn in je lichaam kunt verlichten zonder langdurige behandelingen of medicatie. Met osteopressuur kunnen we de pijn bij de bron aanpakken en de oorzaak van het ongemak wegnemen.

Kies voor een snelle, effectieve en natuurlijke benadering van pijnverlichting. Voel de pijn verdwijnen terwijl je lichaam positief reageert op deze innovatieve techniek. Laat pijn niet langer je leven beheersen en neem de controle terug!

pijn onder controle

Na veel jaren met pijn in de bil en piriformis gelopen te hebben ben ik bij deze praktijk terechtgekomen. Wat ben ik daar blij mee. Na 2 behandelingen zonder pijn. Ik kan weer gewoon zitten. Bedankt, ik ben weer een gelukkig mens.

Jeanette de B. uit Haarlem

Toen ik een paar weken geleden bij deze therapeut kwam verging ik van de pijn en moest ik ondersteund worden. Ik dacht dat de pijn een gevolg was van artrose. Dat is mij altijd verteld bij de huisarts, fysio en de orthopeed. En ik stond op de wachtlijst voor een nieuwe knie. Henk legde mij uit dat artrose nooit de oorzaak van pijn is in welk stadium dan ook. Bij mijn tweede bezoek kon ik al zelfstandig met de auto naar de praktijk komen. Wat een verschil!

Mevrouw Lidwien L. uit Amsterdam

Na jaren van pijn in de heup en knie door artrose vannacht aan één stuk door geslapen en pijnvrij opgestaan! Je had het beloofd. Nogmaals dank.

Jolanda H. uit Rotterdam

Nadat ik slechts twee behandelingen van je kreeg, heb ik sinds oktober vorig jaar nog steeds geen centje pijn meer. GEEN NIEUWE HEUP. Ben je elke dag dankbaar!

Anna H. uit Nunspeet

Geachte heer Karssen,

Met vreugde deel ik u mede, dat ik weer pijnvrij auto kan rijden. Het gaat uitstekend.
Op naar de volgende behandeling.

Bart B. uit Capelle ad IJssel

Heee dag Henk,

Even een update na 2 behandelingen: Zoals je weet was ik een beetje sceptisch over de methode, maar niets is minder waar. Ik ben zo blij en ik ben je zo dankbaar. Heel af en toe voel ik nog wel wat maar het gaat echt veel beter. Het is ook echt wennen want ik ben gewend om bij iedere stap wat te voelen en dat is nu bijna niet meer. Ik doe de oefeningen (rollen en stretchen) iedere dag. Dus bij deze….BEDANKT!!!

Martin W.

Emmeloord

Eerste maal langsgeweest. De pijn is al flink verminderd en ben er zeer tevreden over. Kan ik eigenlijk niet geloven, maar het is een feit. De gehele behandeling verloopt rustig en de therapeut is reuze vriendelijk.

J. Duker

Met artrose klachten in knie bij Henk terecht gekomen. Wist niks van fascia en de rol die het speelt bij pijnklachten. Door Henk heb ik weer vertrouwen gekregen om mijn knie normaal te gebruiken en sport ik weer volop. Ik ga nu vooral naar hem toe voor onderhoud. Altijd gezellig en loop als een jonge hinde de deur uit😉

Linda A. IJmuiden

Wintersport met mijn heup leek vrij ‘heupeloos’, maar is dankzij Henk toch gelukt! Hij neemt keer op keer echt de tijd, legt de hoe en wat goed uit, geeft handige tips om zelf thuis ook aan de slag te gaan en de behandelingen zijn ontzettend gezellig. Kan het alleen maar aanraden om te proberen!

Lianne G.

N

Gamechanger

Onze klanten ervaren buitengewone resultaten, met de meeste van hen die al na de eerste afspraak aanzienlijke verlichting van pijn ervaren voordat ze naar huis gaan.

We begrijpen dat pijn een verlammende impact kan hebben op je dagelijks leven en welzijn. Daarom hebben we een methode ontwikkeld die specifiek is ontworpen om jou snel en effectief te helpen.

Onze aanpak is gebaseerd op jarenlange expertise en heeft zich bewezen als een gamechanger voor mensen die op zoek zijn naar pijnvrijheid.

Wat ons onderscheidt, is ons vermogen om de oorzaak van de pijn aan te pakken in plaats van alleen de symptomen te bestrijden met pillen, injecties of een operatie.

N

Professioneel en Vriendelijk

Wat onze praktijk echt bijzonder maakt, is de warme en gastvrije omgeving die we creëren. Hier voel je je meteen op je gemak, omringd door vriendelijke gezichten die altijd klaarstaan om te helpen.

We geloven dat een ontspannen en vertrouwde sfeer de beste basis vormt voor genezing en herstel.

Dus kom langs en ervaar zelf de unieke combinatie van vakbekwaamheid en een open, informele benadering.

Ontdek waarom onze praktijk zo geprezen wordt en hoe we jou kunnen ondersteunen op jouw weg naar een pijnvrij en gelukkiger leven.

N

Al 35 jaar een fenomeen en referentiepunt

Stap binnen in een therapievorm met een bewezen staat van dienst van meer dan 35 jaar. Wat ooit begon in Duitsland, is uitgegroeid tot een fenomeen in de Duitstalige landen.

Onze methode heeft een ongekende groei doorgemaakt en wordt zelfs omarmd door grote sportbonden die vertrouwen op onze expertise.

Gedurende al die jaren hebben we duizenden mensen geholpen om hun welzijn te verbeteren en hun levenskwaliteit te verhogen.

Onze bewezen effectieve aanpak maakt ons een pionier in ons vakgebied en een referentiepunt voor anderen.

De Pijnvrij Methode en u

De medische wetenschap heeft nog geen manier gevonden om chronische pijn te behandelen. Het behandelprotocol bestaat vaak uit aankijken, gokken, farmaceutisch uitproberen, fysiotherapie, injecties of kijkoperaties. Niets pakt de oorzaak aan.

De Pijnvrij Methode is snel werkzaam, kostenbesparend en duurzaam.

U heeft de keuze tussen de conventionele weg, wat uiteindelijk leidt tot:

N

Gebruik van (zware) pijnstillers

N

Injecties en chirurgie

N

Kunstgewrichten

Of kiest u voor onze methode die u in staat stelt op  natuurlijke wijze pijnloos en gezond te leven met volledige bewegingsvrijheid tot op hoge leeftijd.

pijnvrij naar het strand

Pijnvrij zonder medicijnen en onnodige operaties

Een nieuwe knie of heup is niet nodig. De vermeende artrosepijn is feitelijk een waarschuwingspijn (geen pijn door slijtage of schade), die waarschuwt voor destructieve druk op het gewrichtskraakbeen als gevolg van overmatige spanning in de spieren en bindweefsel (fascia). Als dit genormaliseerd wordt, verdwijnt de pijn. De pijn is onafhankelijk van kraakbeenslijtage.

Blijf bewegen!

Voor de blijvende effectiviteit van de therapie is het essentieel dat de eenzijdige bewegingspatronen die tot pijn hebben geleid consequent worden veranderd. U krijgt op maat gemaakt programma dat specifiek gericht is op het tegengaan van spier-fasciale verkorting.