Osteopressuur Therapie

Direct effectieve behandeling

De pijnreceptoren op het bot worden op specifieke plaatsen ingedrukt. Direct werkzaam in meer dan 90% van de gevallen. Al tijdens de eerste behandeling kan worden vastgesteld of de therapie kan helpen. 95% van alle patiënten gaat pijnloos of met aanzienlijk minder pijnlijk naar huis.

Bottleneck Release Therapie

Integraal onderdeel van de methode

Het zijn vormen van bewegen die de effecten van de osteopressuur ondersteunen. Het zorgt ervoor dat u pijnvrij blijft en kunt blijven bewegen in goede gezondheid. Wij leren het u met gedetailleerde instructies.

Fascia Rol Therapie

Integraal onderdeel van de methode

Het zijn vormen van bewegen die de effecten van de osteopressuur ondersteunen. Het zorgt ervoor dat u pijnvrij blijft en kunt blijven bewegen in goede gezondheid. Wij leren het u met gedetailleerde instructies.

Triggerpoint Therapie

Behandeling van spierknopen

Deze zijn een veel voorkomende oorzaak van pijn. Het ontstaan van een triggerpoints leidt er toe dat in andere spieren de spanning toeneemt . Triggerpoints zijn pijnlijk wanneer ze worden ingedrukt, veroorzaken een verkorting van de spiervezels en kunnen pijn veroorzaken in een ander gebied.

Fascia Therapie

Weg met de spanning

Een massagetechniek die toegepast wordt bij een verhoogde spanning van het bindweefsel. Het zorgt ervoor dat klieren, organen en andere lichaamsdelen gestimuleerd worden, waardoor blokkades verdwijnen. Bij bindweefselmassage komen afvalstoffen los die zich door de spanning langere tijd hebben opgehoopt in het lichaam.

Myofasciale Cupping Therapie

Een echte alleskunner

De resultaten zijn indrukwekkend. Met name geschikt voor (top)sporters. Spieren herstellen sneller. De massage vermindert pijn en zwellingen, maakt verkleefd littekenweefsel los en gaat blokkades en spierknopen tegen. Bovendien is de behandeling ook nog ontstekingsremmend.

Pijnvrij Massage Therapie

Ontspanning staat voorop

Het is een uitgebreide en professionele lichaamsmassage. Huid en spieren ontspannen zich door middel van zachte tot stevige knedingen, strijkingen en fricties.

Meridiaan Massage Therapie

Brengt de energie terug

Meridiaan Massage is gebaseerd op de oosterse filosofie. Meridianen kunnen worden gezien als kanalen die ervoor zorgen dat de levensenergie op de juiste manier door het menselijk lichaam wordt rondgestuurd. Door middel van deze kanalen, de energiebanen of meridianen, worden twaalf belangrijke organen verbonden met alle andere zintuiglijke, emotionele en fysiologische aspecten van het lichaam.

Emmett Therapie

Verbazingwekkend zachte en gevoelige spierontspanningstechniek

Ontwikkeld door de Australiër Ross Emmett. Er wordt lichte druk uitgeoefend op de specifieke EMMETT-punten om pijn en ongemak te verminderen, beweging te verbeteren of gespannenheid en beperkte mobiliteit op te heffen.

Guasha Therapie

Guasha ruimt op

Het is zeer geschikt  voor hardnekkige en langdurige klachten!  Guasha biedt snel resultaat bij veel uiteenlopende klachten, maar zeker is dat het algehele energieniveau met sprongen omhoog zal gaan. Guasha stimuleert het ontgiftingsmechanisme, zodat het lichaam de losgemaakte afvalstoffen kan afvoeren.

Moksa Therapie

Werkt pijnstillend

De behandeling kent heel wat therapeutische effecten. Ze werkt pijnstillend doordat het lichaam endorfine aanmaakt. Ook het immuniteitsstelsel wordt versterkt ten gevolge van een toename van witte bloedcellen. Deze behandeling is ideaal bij rugproblemen (lage rugpijn, spierpijn), nek- en schouderpijn, whiplash, hoofdpijn, migraine en  groeipijnen.

De Unieke Pijnvrij Methode