osteopressuur pijn pijntherapie shockwave fysiotherapie osteopathie sport blessure driehuis velsen IJmuiden Velserbroek

Henk J. Karssen is gecertificeerd pijntherapeut

Denkt u ook dat bij pijn alleen chirurgie en medicatie kunnen helpen? Dat is een gigantische vergissing! Want beide opties hebben niet alleen grote neveneffecten, maar zijn ook vaak helemaal niet nodig. In plaats daarvan ondersteun ik u met duurzame alternatieven op uw weg naar pijnvrijheid en een betere kwaliteit van leven.

Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen te begeleiden naar een pijnloos leven. Veel te lang is de pijn van het menselijk lichaam verkeerd begrepen en geïnterpreteerd. De gevolgen zijn terug te vinden in het hoge geneesmiddelengebruik met soms verwoestende neveneffecten of nog erger: operaties.

De Pijnvrij Methode wil precies deze dwalingen tegengaan en duurzame alternatieven aandragen voor een betere kwaliteit van leven en gezondheid.

Ik volgde mijn opleidingen in Nederland en Duitsland. Ook voldoe ik aan de PLATO-eisen opgesteld door de Universiteit Leiden.  Dit zijn eindtermen voor wat betreft de registeropleiding medische en psychosociale basisvakken voor de complementaire zorg.

Ik heb opleidingen met goed gevolg afgerond op het gebied van Liebscher & Dr. Bracht Pijntherapie, Liebscher & Dr. Bracht Bewegingstherapie, Medische Basiskennis, Myofasciale pijntherapie, Psychosomatische klachten, Triggerpointtherapie, (Sport-en Ontspannings)Massage, Mindfulness, Master NLP en Emmett-Techniek.

Tuin Praktijk HJ Karssen

Ik val als CAT-therapeut onder Wkkgz klacht- en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie; https://gatgeschillen.nl

 

Ik werk als CAT-therapeut volgens de richtlijnen van de GAT-beroepscode. Voor meer informatie zie https://gatgeschillen.nl/beroepscode/ 

 

 

 

De praktijk is gevestigd in een pand gebouwd naar ontwerp van architect W.M. Dudok in een aan de ‘Internationale Stijl’ verwante vormgeving. Het gebouw wordt door een ruim voorterrein met oprijlaan en groenaanleg gescheiden van de Driehuizerkerkweg. De praktijk is niet goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers..